sunnuntai 26. joulukuuta 2010

FOTOJAHT "Aasta parimad fotod" Valokuvametsästys "Vuoden parhaat kuvat""

Umbropsu valitud. Ja vaevalt parimad. Aga vähemalt minu enda lemmikute hulgast.   Mul on olnud suhteliselt hea aparaat aastast 2005. Kuid kuni oma blogi avamiseni  (2010 alguses),  oli fotokas rohkem riiulil kui kaelas. Viimase aasta jooksul on pildistamisest kasvanud tore hobi... olen tutvunud kaameraga, fototöötlus-programmidega ja leidnud endast üles aastaid kadunud olnud soovi näha, jäädvustada ja jagada ilusaid hetki. Tee "ilutegijaks" on küll pikk, kuid rõõmurohke ja  toredaid avastusi täis :)
***
Pikaisesti valittu. Ja tuskin parhaat. Mut ainakin mun suosikkien joukosta. Minulla on ollut ihan hyvä kamera jo vuodesta 2005. Mutta blogin aloittamiseen asti (2010 alussa), oli kamera enemmän hyllyssä, kuin kaulassa. Viimeisen vuoden aikana on kuvaamisesta kasvanut kiva harrastus..  olen tutustunut kameraan, kuvankäsittelyohjelmiin ja löytänyt itsestäni vuosia hukassa ollut halun nähdä, tallentaa ja jakaa kauniita hetkiä. Tie hyviin tuloksiin on kylläkin pitkä, mutta iloinen ja kivoja löytöjä täynnä :)


















Ja lõpuks minu enda absoluutne lemmik. Selle üle olen isegi omamoodi uhke... :)
***
Ja loppuun minun lempikuva. Siitä olen sisimmässäni tyytväinen ja tavallaan ylpeä... :)


Teiste AASTA PARIMAD fotod leiad SIIT
***
Muiden VUODEN PARHAAT kuvat löydät TÄÄLTÄ

10 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Minäkin olen kuvaillut blogin myötä paljon enemmän ja yritän ottaa "hyviä" kuvia, mutta aina ei onnistu. Pukki toi minulle uuden paremman kameran ja nyt vain täytyy harjoitella käyttämään sitä. =)

    VastaaPoista
  2. Väga ilusad ja armsad, nagu tegelikult pea' kõik Sinu blogis olevad pildid. Sellest valikust on minu lemmikuks piibelehepilt ja muidugi need pisipiigaga pildid.

    VastaaPoista
  3. Mitte ainult ilusad, vaid ka huvitavad pildid! See eripära, et midagi on tavapärasest teisiti, annab palju juurde. Seda vist nimetataksegi loominguliseks lähenemiseks? :)
    Tekitab endalgi soovi rohkem tehnikaid katsetada.

    VastaaPoista
  4. Sinu piltides on seda tehnilist professionaalsust tunda. Vahel mõnikord kipub tehniline täiuslikus ehedust väheke rikkuma.
    Aga mitte Sinu puhul.

    VastaaPoista
  5. Vägagi hästi oled kaameraga sõbraks saanud :)

    VastaaPoista
  6. Ega lennuki maandamine lihtne olegi, kui mootorid teevad maandumise hetkel omi vigureid...

    VastaaPoista
  7. Imeilusad fotod! Nii mõnegi võiks välja trükkida ning seinale panna kui profi tehtu!!!

    VastaaPoista
  8. Perkele kunstnik :) Hää, et ma uma mõttetuid "parimaid" klõbuskeid todapuhku votujahile es pand... Olen siiski pigem dokumentalist... ;)

    VastaaPoista
  9. Todella kauniita kuvia! Aivan ihania!

    VastaaPoista