perjantai 8. lokakuuta 2010

FOTOJAHT "Etno", Valkovametsästys "Etno"

Käisin täna pesamunaga poes talle pluuse ostmas - lapsed kasvavad ju nii kiiresti - ja poes rippus kleidike, millest tuli meelde seekordne teema. Ja egas ma saanud siis seda meenutajat pildistamata jätta. Sahistasin seal salaja riiulite vahel. Ma pole enne poodides pilte teinud, kas igalpool üldse lubatakse?
***
Kävin tänään nuorimmaisen kanssa kaupasta hankkimassa sille lisää pitkähihaisia paitoja - lapset kun kasvaa niin nopeasti - ja huomasin telineessa mekkosen joka muistutti minua tän kertaisesta aiheesta. No en voinut olla kuvaamatta muistuttajaa. Siellä minä vaaterekkien välissä kameran kanssa hetken nahistelin. En ole koskaan aikaisemmin kuvannut kaupoissa yhtään mitään, onko se edes  sallittu!?


Et midagi pisut autentsemat ja etnomat ka oleks, siis panen siia tükikesi  fotodest, mis ma nappasin esmaspäeval meie tulevase (kõik pöidlad püsti, et me ta ikka saaks!) Eesti-Maa-Kodu õuel ringi keerutades
***
Että olisi myös jotain alkuperäisempää ja etnompaa, niin laitan vielä pienia palasia kuvista, jonka nappasin meidän tulevan (toivottavasti ainakin!) mökin pihalta






















Ma tegelt isegi ei tea, milleks need raudsed orgid-värgid vajalikud on olnud (selle vasempoolse pildi peal ), ehk  teist keegi  teab!?
_________________________________________________

Etno teemat leiate juurde SIIT
***
Lisää etno-aiheisia kuvia löytyy TÄÄLTÄ

6 kommenttia:

  1. Sinna külge keerati kenasti kummist lohv ja sealt akna alt august sai ju kraanist vee kätee :D Nii arvab läbi-lõhki linnainimene :)

    VastaaPoista
  2. Mingid akna välisluugid ehk? Pakun, aga ei tea :)
    ...
    Poes jah, pildistada ei lubata. Tehti märkus, kuigi kinnitasin, et pildistasin isiklikku lapselast... muidugi põnevate mänguasjade taustal :D
    ...
    Piltidest ka... see Eesti-Maa-Kodu poeb hinge, armsad pildid...

    VastaaPoista
  3. Ma arvan et luukide jaoks. Vanemate maamajas on ja kuna nood on ilmatuma paksud siis võiks olla? Kindlalt küll ei tea.

    VastaaPoista
  4. Vanad majad on lahedad

    VastaaPoista