tiistai 26. tammikuuta 2010

Tän viikon projektista en olekaan vielä kertonut. Oikeastaan projekti alkoi jo viikonloppuna ja tällä kertaa se on kyllä enemmän mieheni kun minun projekti. Arvaatteko kuvasta?
***
Selle nädala projekt on rohkem mehe, kui minu oma. Kas arvate pildi järgi ära?

Eli kyseessä sitten vanhan (Tripp-Trapp tyylisen) syöttötuolin kunnostus. Ostimme sen huutonetista, kun halvalla sai.... En ehtinyt kuvaamaan ennen purkua, isännällä oli kiire hiomaan tuolia.
***
Tegemist siis Tripp-Trapp tooli moodi lastesöötmistooli korrastamisega. Ostsime selle netioksjonilt (huutonet), kui oli ju nii odav... Enne lahti võtmist ei jõudnudki pilti teha, sest mehel oli kiire tooli lihvima

Eilen saatiin sitten viimeinen (kolmas) kerros maalia pintaan. Että itsekin tykkään kovasti maalaushommista ja mieheni on siitä hyvinkin tietoinen, pääsin minäkin hieman heiluttamaan pensseliä. Pakko kyllä sanoa, että kylpyhuone ei ole just unelmapaikka sellaisille askarteluille... mut kun ei muuallakaan ole tilaa. Minä väkersin sitten iltapäivällä tuolille uuden pehmusteen. Vanha, tuolin mukaan tullut pehmuste, oli hieman pieni ja jäi nyt vara-pehmysteeksi. Yksi juttu tuolista vielä puuttuu. Haluaisin selkänojan ulkopuolelle jonkun kivan tekstin, tai koristekuvan, kun löysin lähes käyttämättömän purkin kultaista koristemaalia. Hyviä vaihtoehtoja vaan on niin paljon, että en osaa oiken päättää. Siitä huolimatta otan mielellään vastaan lisää kivoja ehdotuksia!
***
Eile siis saime kahepeale (sain ka pintsli kätte kui kõvasti lunisin) toolile viimase, kolmanda, värvikihi peale. Õhtupoole õmblesin toolile uue istme-pehmenduse, sest see vana, mis tooliga kaas tuli oli kuidagi liiga väike. Üks asi on veel vaja teha. Tahaksin nimelt tooli seljatoe peale teha väikese teksti või mingi ornamendi. Mida täpselt , see nõuab veel mõtlemist. Aga häid ideid võtan hea meelega vastu!Ylempi kuva jotenkin sininen..
***
Ülemisest pildist tuli kuidagi sinineEi kommentteja:

Lähetä kommentti