torstai 28. tammikuuta 2010

Että kevääseen on  kuitenkin vielä matkaa, käytetään pimeita iltoja hyväksi ja poltetaan kynttilöitä
***
Kuna  kevadeni on siiski veel aega, kasutame ärä pimeidaid õhtuid ja põletame küünlaid

Mistä ihmiset nauttii? Mikä heidät sykähdyttää? Olen omalla kohdalla huomannut hauskoja juttuja. Tänään  sain hetkellisen inspiraation sellaisesta väripaletista: (kuva ei valitettavasti tee oikeutta väreille  )
***
Millest inimesed naudivad? Mis pakub elamusi? Olen enda juures märganud naljakaid asju. Tänä sain täieliku hetkelise elamuse sellistest värvidest: (pilt kahjuks ei too värve esile)


Mielenkiintoista asiassa on se, että en ole suuri voimakkaiden värien ystävä, kotonakin haen mahdollisuuksien mukaan ympärille vaaleita ja neutraaleja sävyjä. Mutta luonnon värileikit  tietyissä olosuhteissa (lohi pannussa:)) on mykistäviä.
***
Tegelikult on aga ju nii, et ma pole üldse selliste tugevate värvide suur sõber. Koduski katsun võimaluste piires enda ümber koguda heledaid ja neutraalseid värve. Aga looduse värvi-mängud  teatud tingimustes (lõhe pannil :))  võtavad ikka tummaks




1 kommentti:

  1. tänud mu blogisse külla tulemast :)

    vaatasin Su imelisi kooke ja ei suuda ära imestada, et kodukiires sünnib selliseid imelisi kooke.
    Sulle meeldib pildistada, kutsun sind meite seltsi pildistama.
    http://fotojahip2evik.wordpress.com/
    iga nädal on oma teema, mille lingitame sinna lehele. seekordsel nädalavahetusel, siis reedest pühapäevani, kaasaarvatud, otsime teema-sassis alla pilte :)
    tere jahtima!

    VastaaPoista