keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Lahja. Kingitus.

Ostin itselleni lahjan. En ole ikinä ostanut itselleni mitään niin kallista. Ei oikeastaan ollut varaa ostaa nytkään. Maksan tätä lahjaa seuraavat 11 kuukautta.
***
Ostsin endale kingituse. Pole kunagi midagi nii kallist endale ostnud. Ausalt öeldes polnud nüüd ka ressursse selle ostmiseks. Maksan seda kingitust järgmised 11 kuud.


En ole edes avannut vielä koko laatikkoa. Mies kävi sitä jo kurkaamassa, käskin laittaa takaisin laatikkoon. Avaan sen joskus, kun olen ihan yksin kotona... siihen saattaa mennä monta päivää, tai sitten ei... Vaikka minun taloudellinen tilanne kiristyy entisestä seuraavaksi 11 kk-ksi, olen lahjasta älyttömän iloinen.. ei väliä, ettei oo uusin ja paras mahdollinen, on kuitenkin iso harppaus eteenpäin edellisesta - EOS 350 kamerasta - joka kiltisti palveli minua yli 5 vuotta ja joka jää nyt  lähinnä lasten käyttöön. 
***
Ma ei ole veel karpi lahtigi teinud. Mees käis kaamerat juba piilumas, käskisin panna selle tagasi kasti. Avan selle kunagi, kui olen üksi kodus...  sinna võib minna mitu päeva, võib ka mitte..  Ja kuigi rahakoti nöörid tulebki järgmiseks 11 kuuks veel rohkem kokku tõmmata, olen kingituse üle ääretult rõõmus... ei ole tähtis, et pole kõige uuem ja parim võimalik aparaat, on igaljuhul suur samm edasi minu vanast EOS 350 kaamerast, mis teenis mind kenasti üle viie aasta ja mis nüüd jääb laste kasutusse...9 kommenttia:

 1. ONNEA! :-)
  Meillä taitaa olla tuo sama ja on kyllä saanut hyviä kuvia, varsinkin lisäsalaman kanssa.
  Mukavia kuvaushetkiä!

  P.S Minä muuten täysin ymmärrän tuon avaamishetken panttaamisen... Itse otin uuden laukun köyttöön vasta parin päivän kuluttua sen saamisesta. Hetken täytyi olla juuri oikea! :-)

  VastaaPoista
 2. Hieno lahja! =)

  Mä taas en pystyis olemaan avaamatta vaan olisi pakko heti saada paketti auki! =D Olen kyllä kaikessa vähän malttamaton! =)

  VastaaPoista
 3. Jassu - kiitos! lisäsalama ja pari muuta pikkujuttua onkin seuraavana ostoslistalla :)

  Villapeikko - aitäh! :) Loodetavasti õpin aparaadi kõiki võimalusi ka kasutama..

  MrsAgatha - on, on ;) Harvemmin minäkään maltan odottaa, mutta joidenkin juttujen kohdalla tuntuu tärkeältä se oikea hetki :)

  VastaaPoista
 4. Ohoooo, Eve...anna nüüd tuld. Mina jään igatahes pilte ootama.
  Ja sinu kannatust imetlen küll. Mina ei suutnud fotokat ostes teda kaua karbis hoida. Mäletan, et esimese foto tegin oma hoovis pidzhaama väel ;-)
  Head klöpsutamist

  VastaaPoista
 5. Ihana lahja, itsekin haaveilen samanlaisesta lahjasta. Ehkä se on juurikin paras tutustua lahjan sisältöön yksin, rauhassa.

  VastaaPoista
 6. Ihana! Tuollaisesta olen minäkin alkanut haaveilemaan... Minä kun kuvailen pikkukameralla ja sillä tulee aika surkeita kuvia...

  VastaaPoista
 7. Hyvän valinnan teit :)

  Jokos kohta päästään ihailemaan täällä blogissa uudella kamerallla kuvattuja otoksia?

  Lisäsalama on minullakin seuraavana hankintalistalla. Onhan tuossa kamerassa säätöjä ja valovoimaa, mutta ei silläkään luonnolakeja kumota, pimeetähän nyt on vielä pitkään.

  VastaaPoista
 8. Satu - haaveilu nostaa lahjan arvoa :)

  Heidi - kauniita kuvia kuitenkin olet omalla pikku-kameralla saanut - varsinkin ulkokuvat on ollut upeat :). Sisätiloissa on suurin ongelma just se valo, kameralla kuin kameralla. Mut toki, kyllä järkkäri tarjoa enemmän mahdollisuuksia esim. just sisätiloissa käsitöiden kuvaamiseen.

  Kikka - vielä on paketissa.. eilen illalla kävin pikkasen kurkkaamassa ja huomasin, että kaikki pakettiin kuuluvat osaat eivät tainnutkaan olla mukana, täytyy käydä vähän kaupassa kyselemässä.
  Nyt ku on aikaisin pimeeta, on kiva kokeilla yökuvausta, jalka mukaan ja illalla ulkoilemaan :)

  VastaaPoista