sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kaksoiselämä jatkuu.

Ei toiminut tämä yhden miehen blogin pitäminen minun kohdalla. Alkoi tuntua, että on silti parempi pitää mökkiaiheet mökkiblogissa ja kerrostaloelämä tässä, Pilkahdukset-blogissa. Joten tämä itseäni jakaminen kahden paikan välissä  jatkuu myös täällä blogistaniassa. Siitä sitten johtuu joidenkin kirjoituksien häviäminen (jos joku on ehtinyt ihmettelemään) - siirsin ne mökkiblogiin, minne ne jotenkin luontevasti kuuluu. Mutta nyt ollaan kotona kaupungissa. Tänään ollaan leikitty puutarhuria ja laitettu multaan muutamia siemeniä. Tälläkerta tyttöjen painostuksesta, heillä kun on hurjat suunnitelmat kesän varalle, niin, että jos osaakin näistä toteutuu, ollaan ensi syksynä omavaraisia... ainakin kurkkujen, persiljan, kisrikkatomaattien ja punakaalien osalta.
***
Nagu ei õnnestunud mul see ühe mehe blogi pidamine. Tuli tunne, et on siiski parem  kribada Pesa jutud Pesa blogisse ja muud jutud  siia. Nii, et see enda jagamine kahe koha vahel jätkub endiselt ka blogimaailmas. Seepärast siis on siit mõned takstid kadunud (kui keegi on juhtumisi imestanud) - viisin nad sinna kuhu kuuluvad, ehk Oma Pesa-blogisse. Aga nüüd oleme linnakodus. Täna oleme mänginud aednikke ja pannud seemneid mulda. Seekord tirtsude eestvedamisel, neil on suveks vägevad plaanid, nii, et kui ka vaid osa neist teoks saab, siis sügisel sööme ainult enda kasvatatud kurke, kirsstomateid, punakapsast ja peterselli.

Kävin kääntymässä paikallisella Pelastusarmejan kirpparilla ja aloitin "keräilyharrastuksen", eli ajattelin kerätä möklille eripari haarukoita, mitä hassumpia ja värikkäämpiä sitä parempi. Servjetit tarttuivat mukaan IKEA-sta, jossa käytiin hakemassa meille lisää pussilakanoita, kun mä oon tuhonnut kaikki vanhat!! :O  ( no  ok, ei ihan kaikkia, rikkinäiset vaan...)
***
Hüppasin ükspäev läbi meie "küla" kaltsukast ja alustasin "kollektsioneerimisharrastuse", ehk hakkasin koguma majakese juurde kahvleid, üksikuid ja huvitavaid, mida naljakamad ja värvilisemad, seda paremad. Salvrätikud tulid minuga koju IKEA-st, kus pidime käima tekikotte ostmas, sest ma olen kõik vanad ära hävitanud!  :O  (no olgu, olgu, ainult katkised..)

Tässä ne vanhat pussilakanat lymyilee..
***
Siin need vanad tekikotid siis on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti