perjantai 13. tammikuuta 2012

Alku. Algus.

Mõned päevad tagasi mitu tundi teste ja väike vestlus ja täna hommikul sain toreda telefonikõne. Jälle koolipinkki!  No jah, eks oli juba aeg  ka endale mõni amet hankkida. Nüüd siis ees pisut üle aasta tõsist õppimistööd. Päevatöö kõrvalt. Vestlusel küsitigi, et kuis ma jõuan, vastasin ausalt, et ei tea, eks ole hiljem näha...  Ja et mida ma siis teen, kui juhtmed töö/kooli/kodu -pinge all kokku jooksevad -  arvasin, et küllap see sõber fotokas mind siis jälle tasakaalu saab.
***
Muutama päivä sitten vietin useamman tunnin täyttämällä kaikenmaailman testejä ja istuin puolisen tuntia haastattelussa. Tänään sain kivan puhelun. Taas koulupenkkiin! No joo, olikin korkea aika  itselle joku kelvollinen ammatti hankkia. Nyt sitten edessä reilu vuosi tiukkaa opiskelua. Ei se päivätyökään mihinkään häviä. Haastattelussa kysyivätkin, että miten meinaan jaksaa, sanoin rehellisesti, että en tiedä, saa nähdä. Ja että mitä teen jos päässä menee piuhat kaikesta paineesta oikosulkuun - arvelin, että eiköhän se ystäväni kamera saa minut taas balanssiin...





Super toredat alganud aastat  teile kõigile!
Super hyvää tätä vuotta teille kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kõik, kõik on uus jaanuarikuus! :)
    Head aasta ja kooliaasta algust!

    VastaaPoista
  2. Anna aga minna, Eve! Ega see mitmel rindel rabamine kerge ole, aga kui aeg-ajalt hambad ristis punnitada, siis seda suurem on rööm ja kergendustunne, kui löpptulemus käes. Mul endal ju viimane semester koolis käsil (kah oma töö körvalt) ja vötmeks on vana hea orgunn! Aega tuleb targasti organiseerida, siis jöuab mäele.
    Igatahes, hoian pöialt ja anna teada, kuidas kulgeb.

    VastaaPoista
  3. villapeikko - muutuste aasta ;) Tänks!

    mäemamma - :) Ma olengi mõelnud, et sa oled ikka üks meeletu tarmupesa kui kõigega nii hästi hakkama saad! Mul annab endast sellist tarmu otsida, aga kui olen otsustanud midagi ära teha, siis, noh, kasvõi läbi seinte (vahel väsimusest kokku kukkudes...) Organiseerimist pean veel kõvasti harjutama.

    VastaaPoista