sunnuntai 8. toukokuuta 2011

FOTOJAHT "Emad", Valokuvametsästys "Äidit"

Emad? Kes teab, äkki kunagi tulevkus ongi...
***
Äidit? Kuka ties, jospa joskus tulevaisuudessa ovatkin..



Teiste emad leiad SIIT
***
Lisää äitejä  löytyy TÄÄLTÄ




14 kommenttia:

  1. Ihana, kerrassaan nostalginen ja niin tunnelmallinen ♥

    VastaaPoista
  2. Hyvää Äitienpäivää!

    Ihanan tunnelmallinen kuva minunkin mielestäni.

    VastaaPoista
  3. Sarppu - :) kiitos!

    Marika - Kiitos! :) Toivottavasti Sinullakin oli mukava äitienpäivä!

    Liana - Aitäh! :) Päris rahule ma pildiga ise siiski ei jäänud...

    VastaaPoista
  4. Emahoole märke on pildiltki näha, muidugi saavad neist emad. :)

    VastaaPoista
  5. Figuuriline lahendus on hea, hea tabamus laste teadmata...aga värvid? Siin see blogi brand - heledakskruttimine on vastu töötanud, vast roheline toon ei kannata seda ?(jätab määrdunud mulje).
    Tahaks pilti originaalina näha :)

    VastaaPoista
  6. Köögikata - :)

    vuuduu - panen originaali paariks päevaks üles, seekord proovisin pigem ääri tumedamaks teha, et luua nagu mingit sügavust ja kontrasti "noore(lapsed) ja vana (aed)" vahel, aga aega nappis ja läks käest ära. Originaal on ka vilets - pilt sai liiga palju valgust. Mitut varianti proovida polnud võimalik - mind avastati kähku. Kuna kompaga jäin rahule, siis mõtlesin pisut mängida, et ehk saab asja, no väga ei saanud. Natuke jäi kripeldama, ehk proovin mõni päev veel mängida...

    VastaaPoista
  7. Ah sellised lood, et hoopid pölenud, seega oled kyllaltki huvitavalt asja parandamise välja möelnud.
    Mul yks söber Ameerikast kunagi saatis yhe programmi, mis selle vastu yllatavalt hästi ja loomulikku muljet jättes aitas, kui leian, saadan lingi (ehk see veel funkab, pole aastaid proovinud). Praegu olen maal, suurest arvutist eemal. Koju jöuan vast alles kolmapäeval. Kuniks ilusat ilma jätkub :)

    VastaaPoista
  8. vuuduu - vahva! kindlasti proovin järele, kui programmi üles leiad! :)

    VastaaPoista
  9. Tegin ajaviiteks selle originaaliga proovi ja löikasin veits serva ka, aga kuna samsung väike läpakas on ju nii väike, et vahi nagu läbi lukuaegu, siis läks paljuks :)
    Vaata minu blogist, ma vötan homme öhtul maha. (Mul pole stati järgi yldse käijaid praegu - täna 0 seis, kuna ma teemat ei teinud, see pole mu pöhiblog).
    Aga kui mul oleks veel corel olemas, siis ma juba teaks mis teha, sellega sai just neid servi tumedaks teha, aga servi, hajuvalt-ovaalselt, mitte seda vana aeda detailidena, selleks oleks proffi vaja :), teg. kui mängida, ehk saaks ka...
    Ajaa, tegin oma kaamera programmiga Olympus Master 2. Sellega saab päris häid tulemusi, aga ma ei viitsi tavaliselt yldse oma piltidega midagi teha. Löikamine on vast ainuke, mida tihedamalt tarvitan.

    VastaaPoista
  10. Väga tore blogi! Väga hea mõte on see, et jutud on paralleelselt kahes keeles - aitab mõnusa ajaviite käigus ka soome keelt õppida :)

    VastaaPoista
  11. Jah, arvan ka, et lisa enne värvi ja siis tee servad. Mul läks värvi liiga palju - eriti nyyd värske silmaga vaadates - juba kustutasin selle proovinäite oma blogist ära.

    PS. minu meelest see ongi see öige fotojaht, kui mängijad proovivad pildist maksimumi vötta ja saavad ka omavahel arutleda, seega aitab meid sisuline (ka tehniline poole) vestlus. Ma oleks jube röömus, kui mullegi rohkem taolisi märkusi tehtaks, aga noh, eks kiitus ole kah magus kuulda, aga kas see arengut soodustab? :)

    VastaaPoista
  12. Eh, prooviss ka asja parandada, ku aiga oless... Et midä suudava' GIMP ja Inkscape.
    Egäl juhul ummamuudu klõps, tulliva' nõuka-aigse' värvivoto' miilde :)

    VastaaPoista
  13. vuuduu - oeh, mängisin ja mängisin, ja ei saa asja, peab mõneks ajaks "riiulisse panema" et kunagi kui isu tekib, uue pilguga vaadata. Aga muidu jah, nõus selle jutuga, mis fotojahi kohta käis. Samas rakendavat kriitikat on raske anda, kui just päris spets pole - mul endal pole mingit fotograafia alast koolitust ja nägemused võivad sedasi olla vägagi subjektiivsed(meeldib-ei meeldi). Võib-olla oleks hea, kui need, kes nõu ootavad, seda ka otse küsiksid!?

    Muumitroll - :) Tore kui siia juhtusid ja veel toreda kommi jätsid! Blogi on viimasel ajal vaikelu elanud, pikemad jutud on kolinud minu teise (Oma Pesä)blogisse. Siin olnud viimasel ajal rõhk rohkem piltidel :)

    ÖöHulkur - Aitäh!(ma võtan seda "ummamuudu klõpsu" nagu kiitusena ;) Ja peab vist ise ka GIMPi ja Inkscapega tutvust tegema.. kui kunagi aega rohkem :)

    VastaaPoista