maanantai 31. lokakuuta 2011

Halloo!Eenia?

Meillä juhlittiin  kyseistä päivää tunnelmallisen iltapalan merkeissä. Oli kynttilöitä:
***
Meie veetsime ülalmainitud päeva tunnelmalise õhtusöögiga. Oli küünlaid:


 ja kynttilöitä:
***
ja küünlaid:


 ja lisää kynttilöitä:
***
ja veel küünlaid:

Ai niin, se iltapala! Tässä, olkaa hyvät!:
***
Ah, et see õhtusöök! Aga palun!:
(mürgileem)

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kotona. Kodus.

Olen jo sisäistänyt itselleni, että nyt minäkin olen viitenä päivänä viikossa työelämän rattaiden välissä. Ne kaksi muuta päivää, eli viikonloppu, sen sijaan ovat alkaneet tuottaa ongelmia. Miten ihmeessä saisin taottu itselleni (ja Miehelle) päähän, että silloin pitäisi vaan olla ja ottaa rennosti! Lähes joka ikinen viikonloppu on ollut ahdattu täyteen vaikka mitä ohjelmaa, tärkeitä tekemisiä, matkoja jne. Ei lepoa.. ei..  On tuntunut, että jonkinlainen putki jatkuu myös viikonloppuisin. Nyt oli eka viikonloppu, kun oltiin vaan kotona! No totuuden nimissä on kerrottava, että käytiin me perjantaina suunniteltusti Miehen kaa keskenään leffassa katsomassa Johnny English'ia, mutta jos lasketais perjantai vielä työpäiväksi. Ja sitten kaksi päivää kotoilua! Teki muuten hyvää! Tätä lisää! Siitä joudun kyllä käymään taistelua, koska Miehen mielestä meidän pitäisi pistäytyä taas mökillä. Hän "mökkeilee" kotonakin, eli on ajatellut kunnostaa täällä talven aikana ison osan mökin ikkunoista...  ihan mökkihullu..

Syysloman aikana käytiin Virossa - mökillä ja vanhempien luona. Vanhempieni mökiltä tuotiin kotiin tuliaisiksi pari laatikollista omenoita. Nam, nii luomua ja niin herkkua!

Jokunen viikonloppu sitten kauppoja kiertäessä, löydettiin Ikeasta lasiovellinen vitriinikaappi ihan pilkkahinnalla. Yli 300 € kaappi viidelläkympillä!  No joku toinen viikonloppu meni sitten sitä kasataessa ja 
täyttäessä. Nyt siitä  vaan nautittiin. Mie niin tykkään siitä...


Talvi tekee tuloa ja minä kaipaan lämpöä varpaiden ympärille. Näillä pärjään varmasti.


Aina syksyisin tekee mieli ottaa puikot käteen. 10v tyttäreni sai virkkukoukun. Tulee tumppuja ja sukkia.



Pitkästä aikaa tuli askarteltua nuorimmaisen kanssa

 Miehen oma "ikkunaprojekti"



Ensimmäiset tortutkin on paistettu.



Huomenna levänneenä töihin! Alkava työviikko maistuu  jo hieman Halloweenille, muun työn ohessa kun valmistellaan juhlia ja ollaan salaperäisiä.

Kaunista viikkoa!

lauantai 22. lokakuuta 2011

Fotojaht " All paremas nurgas". Valokuvametsästys "Alhaalla oikeassa nurkassa"

Päris mitmel nädalavahetusel viimase paari kuu jooksul olen istunud arvuti äärde ja alustanud Fotojahi postitust. Pooleli on jäänud. Nüüd otsustasin, et tulgu laest kasvõi pussnuge, mina siit ei tõuse enne kui postitus valmis. Ja nüüd piltide juurde: " Aarded all paremas nurgas"

1.All paremas nurgas on mu 14 a poeg, kes otsustas kuu aega tagasi hakata endale reklaamlehti jagades taskuraha teenima. Töö konti ei murra, aga palk -  2-3 eurot tunnis -  just tantsu lööma ei pane.  Poiss on siiski siiani kenasti vastupidanud, eks näis, kauaks "töörõõmu" jätkub  :)


2.Ja mis aare seal nurgas peidus on?



Millistesse nurkadesse teised on piilunud, seda võid vaadata siit:

Mitä muut ovat nurkista löytäneet, sitä voit katsoa täältä