sunnuntai 30. tammikuuta 2011

FOTOJAHT "Kandiline ja kerge", Valokuvametsästys" Neliskulmainen ja kevyt"

Täna võtsin hommikusele jalutuskäigule kaasa kaamera kindla eesmärgiuga püüda kinni midagi kandilist ja kerget. Koduõuele tagasi jõudes oli kaameras kõike muud vahvat, aga mitte midagi kandilist ja kerget. Treppidest viiendale korrusele ronides jäi pilk trepikojale - ja seal ta oligi, kodu ukse taga ootamas. Meie trepikojas on täiesti kandiline auk ja nii kerge et ei kaalu palju midagi.. Lükkasin käe kaameraga "auku" ja "vaatasin" ülespoole.
***
Tänään otin aamulenkille kameraan mukaan päässä ajatus napata kameraan jotain neliskulmaista ja kevyttä. Takaisiin kotipiahlle päästyään, oli kamerassa kaikkea muuta kivaa, muttei sitä mitä menin hakemaan. Portaita pitkin vitoskerrokseen kiivetessä, huomasin meidän porraskäytävässä jotain sopivaa. Meillä on porraskäytävässä ihan neliskulmainen "aukko" ja niin kevyt, ettei paina paljon mitään.. Työnsin käden "aukkoon" ja "katsoin" ylöspäin.



Teised kerged ja kandilised on kogunenud SIIA
***
Muut kevyet ja neliskulmaiset ovat ryhmittyneet TÄNNE


12 kommenttia:

  1. Kusjuures minu mõte liikus pilti kaedes sennapoole, et koridor...
    :P

    VastaaPoista
  2. aga siis läks ju pea-aegu täppi :P

    VastaaPoista
  3. aga miks sõna vaatasin jutumärkides? tegelikult ei vaadanud või? minu arust on pildil kõige enam kandilist valgust ja see ongi avar, kerge ja õhuline.

    VastaaPoista
  4. ti:a - kuna auku lükkasin ainult käe kaameraga, siis mina vaataisin rohkem kaamerat, et klõps tuleks õige nurega alt, nii et ainult kaamera vaatas üles :)

    VastaaPoista
  5. Kui detailidesse mitte süveneda võib samahästi ka ette kujutada et vaade on allapoole. .....haaah

    VastaaPoista
  6. Imelikul kombel tuleb mul ka allakukkumise tunne hoopis.
    Aga, pilt ise väga hea.

    VastaaPoista
  7. Meenutab mingit jevrotyrmi.
    Vai siis õõvastavalt steriilset ammetiasutist, kon egä pisidetail röögib sulle näkku: "Mida sa, tyhi, tulled meid segama meite byrokraadiunes?"

    VastaaPoista
  8. ÖöHulkur - :)) Nüüd see siis tuli ilmi.. minu bürokraatliku vangivalvuri hing... (järgmine kord panen vähem paljastava pildi..)

    VastaaPoista
  9. Nii põnev!:)Ideed tulevad ise meieni:)

    VastaaPoista