tiistai 17. elokuuta 2010

Ihana kun koulu alkoi.. Nii tore, et kool algas..

.. sanoi tuore tokaluokkalainen kun tuli koulusta kotiin. Sama mieltä olivat muutkin koululaiset. Eilen vielä oli kahden isomman puheissa hivenen harmituksen sävyjä, mutta olivat hekin tänään kotiin tullessaan ihan innoissaan. Olen heidän puolesta iloinen. Ja eiks oo mamit ihanaa, kun pääsee taas päällystämään kirjoja! ;)  Tänään olinkin melkein pettynyt, kun vaan neljä kirja tuotiin päällystettäväksi. Huomenna saat lisää, lohdutti tokaluokkalainen. Pojan kanssa tulee taas varmaan käden vääntöä, että kumpi tarvittaessa päällystää, minä vai hän. Saisi mielestäni jo itse hoitaa homman, on hän nyt jo yläasteellakin..
***
..ütles värske teise klassi tirts, kui koolist koju jõudis. Samal arvamusel olid ka teised koolist tulijad. Veel eile võis kahe vanema lapse juttudest aduda kerget kurbust kooli algamise pärast, aga täna olid nemadki koolist tulles uut indu täis. Mul on nende pärast hea meel. Ja eks ole emmed, et on ikka mõnus, kui saab jälle raamatutele ümbriseid peale panna! ;) Täna olingi pisut pettunud, kui mulle ainult neli raamatut ette toodi. Homme saad juurde, lohutas teise klassi tirts. Poisiga saame jälle vägikaigast vedada, et kes tema raamatud kleepsuga üle tõmbab, mina või tema. Minu meelset tehku aga ise, juba suur mees, seitsmendas klassis.
***
 Kuvassa 8v tyttö uuden repun kanssa puoli tuntia ennen kouluun lähtöä :)
***
Pildil 8a tirts uue koolikotiga pool tundi enne kooli minekut  :)


Koulusta tulijoita odotti tavallisesta hieman poikkeava välipala
***
Koolist tulijaid ootas kodus tavalisest pisut erinev eine. 



Pikkusiskokin laittoi vähän parempaa päälle! (Terkkuja Keiteleelle, lahjakortilla saatiin sellainen kiva liivimekko, tyttö itse valitsi kolmesta vaihtoehdosta :)
***
Pesamunale ka natke pidulikumat selga! 


Uuteen/vanhaan arkeen totuttelu jatkuu huomenna..

1 kommentti:

  1. Mulle meeldib ikkagi köige rohkem see, et üks tubli emme teeb lastele esimesel koolipäeval hoopis erilise ja teistmoodi eine. Nii pidulik ja nii armastust täis!

    VastaaPoista